Ons team Nederland

Anita Goudriaan

Anita Goudriaan

Positie Voorzitter

Mijn naam is Anita. Naast voorzitter van deze mooie stichting heb ik sinds 2008 een eigen praktijk waarin ik als counseller, coach, psychotherapeut mensen help die vast lopen in het dagelijkse leven. Ik ben een gepassioneerd persoon en mijn missie is dan ook om zoveel mogelijk mensen gelukkiger en steviger in het leven te leren laten staan.

Miranda Groeneveld

Miranda Groeneveld

Positie Penningmeester

Positie Penningmeester Mijn naam is Miranda Groeneveld, getrouwd en heb 2 kinderen. Ik ben Quality Supervisor bij een Marktonderzoeksbureau. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen , hardlopen en fitnessen. Mijn droom is om met elkaar veel kinderen blij en gelukkig te maken.

Tom Romeijn

Tom Romeijn

Positie Secretaris

Mijn naam is Tom Romeijn, 20 jaar oud, docent geschiedenis in opleiding, jeugdtrainer bij VFC en actief in de Vlaardingse politiek. Ik ben bij de Hearing Gambia Foundation gekomen door vrienden van mij. Ik ben er van overtuigt dat wanneer je samen iets wilt bereiken, je dat ook kan bereiken. Als we met die insteek aan de slag gaan kunnen we heel veel bereiken!”

Tom van Pelt

Tom van Pelt

Positie Bestuurslid

Mijn naam is Tom. Ik studeer psychologie op de Erasmus Universiteit Rotterdam. In mijn vrije tijd hou ik er van om te sporten en leuke dingen te doen met vrienden. Zonder losse stenen kan je geen muur bouwen, ik ben trots om een steen te zijn in die muur en zo de dove en slechthorende kinderen in Gambia te helpen!

Catharina Wieringa

Catharina Wieringa

Positie Lid

Mijn naam is Catharina. In het dagelijkse leven ben ik werkzaam als psychiatrisch verpleegkundige bij de crisisdienst in Groningen. Als vriendin van Anita ben ik betrokken geraakt bij de stichting en ben ik actief mee gaan denken in de projectplannen en sponsoring.